RAINBOW EXPO

Kom van 27 t/m 29 oktober naar het leukste gay lifestyle event,
dé Rainbow Expo!

Beleef samen het gezelligste dagje uit! Ervaar de laatste trends op het gebied van lifestyle, entertainment, culinair, gezondheid,
design & luxury, wonen, vrije tijd, beauty, dating, art en community life! Doe mee aan workshops, proef, shop en geniet van leuke live optredens!
De Rainbow Expo is van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017 in Beursfabriek Nieuwegein.

Lifestyle

Ervaar onder het genot van heerlijke muziek en een glas pink bubbles de ultieme shopbeleving met een ruime keuze uit shoppingstands op het gebied van lifestyle, design & luxury, vrije tijd, beauty, gezondheid, fashion, wonen. Bekijk productdemonstraties en proef nieuwe producten. 

Culinair & Entertainment

Van eerlijk en ambachtelijk eten, verse producten, heerlijke wijnen en uiteraard wordt het een culinaire beleving, je vindt het allemaal op de Foodtruck Area! De leukste muziek, spetterende artiesten en een variëteit aan entertainment, voor alle bezoekers vermaak en beleving tijdens de Rainbow Expo.

Community Life

Ben jij lesbo, homo, bi, transgender of in dubio en zoek je vrienden die net als jij zijn? In de community life area vindt je allerlei stichtingen en verenigingen die klaarstaan om jou te voorzien van alle informatie en voorlichting.

Arts Plaza

Laat je meeslepen door de beeldend kunstenaars, maar ook body painters en tattoo artists op de Arts Plaza! Daarnaast is er een exclusieve expositie verzorgt door OUTtv die je meeneemt naar 35 jaar gay geschiedenis in Nederland.

Rainbow Lounge

Stijlvol netwerken of nieuwe contacten leggen? De Rainbow Lounge is exclusief toegankelijk voor genodigde gasten en exposanten. Hét ideale moment om te netwerken!

Lounge of Love

Laat je verleiden in de Lounge of Love! Ben je op zoek of wil je gewoon even bijkomen van alle indrukken? Geniet lekker van (live)loungemuziek met een heerlijk glas bubbles of een heerlijke cocktail.

Datum & Openingstijden

Vrijdag 27 oktober van 12:00 tot 23.00 uur
Zaterdag 28 oktober van 12:00 tot 23.00 uur
Zondag 29 oktober van 11:00 tot 18.00 uur

Locatie

Beursfabriek Nieuwegein
Symfonielaan 5
3438 EX  Nieuwegein

RAINBOW EXPO

Vervoersinformatie

9292ov

Per trein

Per auto

RAINBOW EXPO

Tickets, hotels & plattegrond

Vragen over de Rainbow Expo?

Ben je bezoeker en heb je een vraag of opmerking? Voor algemene vragen en vragen over entreetickets kun je terecht bij een van onze medewerkers.